ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Αντικαταβολή : Η πληρωμή της παραγγελίας σου πραγματοποιείται κατα την παραλαβή με εξόφληση μετροιτής του αντιτοίμου στη courier.Το κόστος της αντικαταβολής είναι €5.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Επιλέγοντας τον παραπάνω τρόπο πληρωμής για την παραγγελία σου θα πρέπει να πραγματοποιήσεις μεταφορά του μεικτού συνόλου(μεταφορικά και κόστος αγορών) της παραγγελίας σου στον τραπεζικό μας λογαριασμο ώστε να προχωρήσουμε στην επεξεργασία του αιτήματος της παραγγελίας. Στα στοιχεία του εμβάσματος θα πρέπει να αναφέρεις τον αριθμό της παρραγγελίας σου, μόλλις πραγματοποιήσεις την μεταφορά θα χρειαστεί να μας αποστείλεις ένα email στο [email protected] με τίτλο : Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: (αριθμός παραγγελίας), στο περιχόμενο του email θα πρέπει να έχει επισυναπτει η απόδειξη της μεταφοράς.

ΤΡΑΠΕΖΑ: Πειραιώς

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Επώνυμες Μάρκες ΕΕ

ΙΒΑΝ: GR7601720710005071094456111

 

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Επώνυμες Μάρκες ΕΕ

IBAN: GR2601402180218002320001997

Σε περίπτωση που δεν εκτελεστουν άρτια τα παραπάνω βήματα η παραγγελία δεν θα εκτελεστεί. Σε περίπτωση ακύρωσης ή τροποποίησης της παραγγελίας σου μέχρι την αποστολή του(ων) προϊόντος(ων) θα ακολουθείται διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σου άτοκα, κατόπιν επικοινωνίας μαζί σου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα τα έξοδα της Τράπεζας του Διακαιούχου επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή! Ο αγοραστής θα πρέπει να επιλέξει στην διαδικασία πληρωμής μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής ή κατάθεσης σε ταμείο τραπέζης την επιλογή για επιβάρυνση των εξόδων και των 2 τραπεζών.

Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα : Πληρωμή μέσω Alpha Bank με κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.