ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Onlymobile.gr είναι μία Ελληνική εταιρία πληροφορικής και τεχνολογίας . Το Onlymobile ξεκίνησε την online εμπορική του δραστηριότητα προκειμένου να προσφέρει ευρία γκάμα προϊόντων πληροφορικής , τεχνολογίας και λοιπού εξοπλισμού στηριζόμενο στην πολυετή εμπιρεία των στελεχών του και στον υψηλό επιπέδου επαγγελματισμό.

ΣΤΟΧΟΙ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το site μας προμηθεύει είδη σε κάθε ιδιώτη, εταιρία και οργανισμό με άμεσε ανταπόκριση. Η πολυετής  πείρα μας και το πάθος για την τεχνολογία, είναι εγγύηση υψηλής αξιοπιστίας. Στόχος μας είναι: Υψηλή τεχνολογία, Χαμηλές τιμές, Αμεση εξυπηρέτηση.

Το internet μας δίνει την δυνατότητα χαμηλού λειτουργικού κόστους με αποτέλεσμα την καλύτερη, πιο σύγχρονη εξυπηρέτηση και φυσικά τις χαμηλότερες τιμές. Το Onlymobile συνεχώς μεγαλώνει & εξελίσσεται κερδίζοντας καλύτερες τιμές και δείνει ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοπιστία και σοβαρότητα.

Επιλέγετε εύκολα τι προϊόντα επιθυμείτε από την οθόνη του υπολογιστή σας, κινητού  ή tablet τα οποία παραδίδονται στον χώρο σας σύμφωνα με την αναγραφόμενη διαθεσιμότητά τους. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι είναι κατάλληλο για εσάς, αφού συνεχώς ψάχνουμε & δοκιμάζουμε καινούρια προϊόντα και βρίσκουμε λύσεις για εσάς και τις ανάγκες σας.